Afgelopen woensdagmiddag was het grote 4x4 toernooi bij CVV Berkel en Orioles mocht hier een site-event organiseren. Michel van Steenbergen en Wendy de Groot gingen met een aantal pupillen naar Berkel om Orioles verder bekend te maken.

Een aantal maanden geleden kregen we van CVV Berkel de uitnodiging om een activiteit te organiseren bij hun 4x4 voetbal toernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 van de basisschool en er zouden zo'n 100 teams aan meedoen. We mochten hier folder verspreiden en kinderen enthousiast maken voor honkbal.

Afgelopen woensdag, 5 juni, was het zover. Michel van Steenbergen (coach van de pupillen) en Wendy de Groot (teammanager van de pupillen) gingen om 13:00 uur richting Berkel. Hier kregen we de beschikking over een kwart voetbalveld. Op het laatst waren er 103 teams ingeschreven, wat er op neer kwam dat er rond de 600 kinderen waren. Het is uiteindelijk een prima dag geweest, waar de aanloop misschien wat tegen viel. Belangrijkste is dat we honk- en softbal weer onder de aandacht hebben gebracht en de naam van de vereniging weer is genoemd.