Net als vorige jaar hebben we ook dit jaar weer meegeholpen bij het opbouwen van "Concert at the Park". Hiermee was weer geld te verdienen en afgelopen dinsdag (4 juni) is het bedrag bekendgemaakt en door middel van een cheque overhandigd.

In maart heeft het concert plaatsgevonden en dat was niet de beste tijd. Met veel regen veranderde het festival terrein in een ware modderpoel. Hierin moesten de tenten en de bijhorende zaken (hekken, planken, podia) worden opgebouwd. Met veel vrijwilligers heeft de Ronde Tafel uit Berkel dit weer voor elkaar gekregen. Een aantal van die vrijwilligers kwamen ook bij Orioles vandaan.

Of het nu ging om tenten bouwen, VIP-dek leggen, lampen ophangen, garderobe dienst draaien, opruimen na afloop. Bij alle activiteiten hebben één of meer leden meegeholpen, waarvoor dank.

Het resultaat is een mooi bedrag: € 1.750,=. Nu kunt u zich wellicht herinneren dat het bedrag vorige jaar hoger was: dat komt omdat we dat jaar één van de goede doelen waren en dit jaar hebben we betaald gekregen naar onze inzet. Maar, we kunnen trots zijn met het bedrag! Bedankt voor alle helpers!