Hoewel we het eerste weekend met volop wedstrijden hebben gehad, houden we komende zondag (14 april) Opening Day. Omdat dan zowel Honkbal 1 als Dames Softbal 1 thuis spelen is het een drukte van belang en is er voor ieder wat wils.

Afgelopen weekend begon de competitie voor de verschillende teams. Honkbal 1 startte zaterdag met hun wedstrijd tegen Sparks uit Haarlem.

De junioren honkballers hadden daarvoor al het goede voorbeeld gegeven door op het honkbal veld te winnen van Storks. Gedegen liepen de junioren uit naar een voorsprong, die later in de wedstrijd wel wat kleiner werd. Uiteindelijk trokken Orioles aan het langste eind: 10-7 winst.

Helaas wisten de heren van honkbal 1 dit goede resultaat niet te behalen. In hun wedstrijd tegen Sparks bouwden ook zij een voorspriong op en kwamen nauwelijk in de problemen. Op het laatst werden de knuppels bij Sparks wakker en wisten zij de winst mee naar Haarlem te nemen: 5-7. Op zondag was de start van de wedstrijd vergelijkbaar: Sparks nam als thuis ploeg een voorsprong en later in de wedstrijd werden de knuppels van Orioles wakker. Helaas was dit iets te laat, waardoor ook deze wedstrijd verloren ging: 6-3.

De dames softballers deden het wel beter. Zij reisden af naar Storks in Den Haag en wisten beide wedstrijden van de Hagenaars te winnen met de Mercy-rule: 0-9 en 1-12.

Aanstaande zondag spelen beide eerste teams thuis: zowel honkbal 1 (tegen Hawks) als softbal 1 (tegen Twins). Aanvang van de wedstrijden: 11:00 uur, 13:10 uur en 14:30 uur.

Komt allen, maak kennis met de hernieuwde teams en moedig Orioles aan!