Het laatste weekend van maart was ook de laatste weekend van de reeks met oefenwedstrijden. Met wisselend succes werden de verschillende wedstrijden afgewerkt. Dat het laatste weekend van de oefencampagne is geweest, betekend ook dat het echte werk bijna gaat beginnen!

Aanstaande vrijdag (5 april) trappen de heren softballers af met uitwedstrijden tegen Jeka (HS1, uit in Breda) en VUC (HS2, thuis in het eigen Orioles park).

Op zaterdag starten ook veel van de jeugdteams: thuis beginnen Junioren 1 en Aspiranten honkbal om 10:00 tegen Storks en Adegeest. Beide wedstrijden worden gevolgd door honkbal 1 tegen Sparks en DS2 tegen Euro Stars.

Op zondag spelen de meeste honkbalteams een uitwedstrijd, net als Dames 1. Honkbal 2 speelt deze dag hun thuiswedstrijd tegen Zwijndrecht.

Het complete programma is met zorg toegevoegd aan de site en kan ook worden geraadpleegd bij de teams en via het hoofd-menu -> competitie -> wedstrijd programma. Hoewel het met zorg is gedaan kunnen er nog kleine foutjes in zitten en is Sporlink nog altijd leidend. Wanneer je het leuk vind om voor je eigen team de gegevens te onderhouden (spelers, spelersfoto's, uitslagen, wedstrijdverslagen), stuur dan een mail naar info (at) orioles.nl. Je krijgt dan een inlog en een handleiding hoe één en ander werkt. Geef ook aan voor welk team je de gegevens gaat onderhouden.