Na een aantal weekend met slecht weer, waarin de wedstrijden werden afgelast, was dit weekend het eerste weekend dat er weer werd gespeeld. Oefenwedstrijden van HB1 en DSB1 waren elders, maar op zaterdag waren een aantal wedstrijden op ons eigen Orioles Park. En niet te vergeten: zondag was ook de eerste training van de nieuwe lichting: de Beebballers starten hun seizoen in de hal.

HB1 speelde op zaterdag en zondag met wisselend succes een dubbel driekamp op het complex van Jeka in Breda. Op zaterdag werd verloren van Jeka (4-0) en gewonnen van Beveren Lions (Be; 5-0 winst). Op zondag was er weer een wedstrijd tegen Jeka en deze werd gewonnen (9-4) en de tweede wedstrijd werd nipt verloren van Hoboken Pioniers (2-3).

Op zaterdag speelde Juniore 2 een thuiswedstrijd tegen Alphians. Dit was een wedstrijd die lang spannend bleef. Veel goede plays werden afgewisseld met een enkele fout. Goed was om te zien dat de mannen er weer zin in hadden om "in de wei te staan".

Junioren 1 speelde de andere wedstrijd: zij speelde op het complex van Alphians tegen de club uit Alphen. Het eerste gedeelte van de wedstrijd zag er solide uit, helaas was de redacteur niet de gehele wedstrijd aanwezig, zodat de uitslag niet kan worden gepubliceerd.

Het pupillen team startte tegen Braves op het eigen softbal veld. Met leuk spel en een aantal fraaie acties lieten ook deze spelers zien dat ze blij waren weer in de wei te staan. Vooraf werd gezegd dat het belangrijkst was om vooral plezier te hebben en dat straalde ze ook uit. Omdat ook Braves met een dergelijke instelling naar het Hoekse veld was gekomen, was de wedstrijd erg leuk. Dat uiteindelijk onze eigen O's aan het langste eind trokken was leuk, maar zeker niet het belangrijkste.

Als laatste in dit stukje de vermelding voor de allerkleinste. Onder leiding van Jurjen Schotte startte een nieuwe groep met Beeballers. Maar liefst zeven kinderen hebben in de eigen zaal geoefend met rennen, slaan en vangen.

Voor meer foto's van de wedstrijden van Junioren 2, Pupillen en de training van de Beeballers: bezoek de externe foto-pagina. Deze is te benaderen via het menu of HIER.