Ook in 2019 organiseert de Ronde Tafel uit Berkel en Rodenrijs weer een gigantisch concert: Concert at the Park. En ook dit jaar worden The Orioles weer gevraagd om mee te helpen.

Een feestavond met Jan Smit, Glennis Grace, Coen en Sander, Django Wagner, Het Feestteam en DJ Maurice is natuurlijk al een hele happening. Kaarten kopen en genieten is dan al een waar feestje. Toch kunnen we dat als leden van de club voor The Orioles nog leuker maken.

Hoe dan? Eenvoudig: door op te geven voor het opbouwen van de tent en het feestterrein, helpen bij de avond (achter de bar, in de garderobe, bij de toiletten) of helpen bij het afbreken en opruimen, bespaart de organisatie geld. En dit geld willen ze weer geven aan de verenigingen, die de helpende leden leveren. Kijk nog maar eens naar de cheque van vorige jaar: dat waren heel wat dozen met ballen.

Meedoen bij de opbouw? Helpen tijdens het feest of bij het afbreken/opruimen? Of heb je algemene vragen? Neem contact op met Nico Knape (nico at famknape.nl of 06 4639 6362).