Al vanaf 2012 nemen we deel aan het sponsorprogramma van Sponsorkliks. In eerste instantie alleen maar met een banner, later was de banner ook niet meer zichtbaar. We willen nu Sponsorkliks hernieuwd en meer onder de aandacht brengen.

Het sponsoren van The Orioles kan eenvoudig door te doen wat u anders wellicht ook doet: eten bestellen via Thuisbezorgd.nl, kleding bij Zalando, een electronica apparaat bij de Media Markt. Door dat niet rechtstreeks te doen, maar via de banner van Orioles, sponsort u de club. Voorbeeld wat het kan beteken voor de club?

U bestelt een TV bij Coolblue van € 600,= en 1-10% gaat naar de club: dus minimaal € 6,=. Of u boekt een reis bij de KLM: 1,5% op verre vluchten en 1% op Europese vluchten. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Naast de commissie bij de verschillende webshops, heeft SponorKliks nu ook zijn eigen Webshop: https://shop.sponsorkliks.com. Hierbij gaat minimaal 20% als commissie naar de club. Wellicht is de keuze hier minder uitgebreid dan bij andere webshops, maar de commissie is wel hoger. Interessant kan het wellicht ook zijn dat één van de onderdelen "Wintersport" is. Dus heb ga je op wintersport en heb je nog kleding nodig: kijk eens op de webshop van SponsorKliks.

Op de website van Orioles staat een pagina met het bedrag wat we op die manier bij elkaar hebben gespaard: SponsorKliks. Maar er kan natuurlijk altijd meer bij!

Om naar de SponsorKliks pagina van Orioles te gaan, kun je ook deze link gebruiken: SponsorKliks pagina Orioles.