Orioles bouwt een nieuwe website.

Voor het nieuwe jaar zal voor The Orioles een nieuwe website beschikbaar komen. Voor meer en betere communicatie is de bedoeling dat de informatie snel en efficiënt ontsloten gaat worden. Ook zal er gezorgd worden dat het onderhoud door meer personen kan worden uitgevoerd.

Zo zullen we de komende tijd op zoek gaan naar redacteuren, die af en toe een stukje willen schrijven over de vereniging, een bepaald team, een fantastische wedstrijd af wat dan ook. Verder zal ook aan teammanagers van ieder team worden gevraagd om de uitslagen en programma van hun team actueel te houden. Het blijkt namelijk dat ook mensen buiten de honk- en softbal wereld onze website bekijken en ook melding willen maken van de uitslagen van andere dan de eerste teams.

Ook zal er een betere koppeling met de verschillende social media kanalen van de club tot stand gebracht gaan worden. Items die dan bijvoorbeeld op Facebook geplaatst worden, worden ook weer zichtbaar op de website.

Alles bij elkaar zal het er toe moeten gaan leiden dat de website nog meer en eenvoudige iedereen die dat aangaat van informatie kan verstrekken.

Is dit dan wat het zal zijn? Zeker niet: er zal nog hard moeten worden gewerkt aan het verder vullen en actueler maken (en houden) van de website en de informatie die er op staat.