Op deze avond meer uitleg over wat het inhoudt om als umpire een wedstrijd te leiden, begeleiden uitleg van regels en spelinzicht maar ook hoe voel je een wedstrijd aan worden doorgenomen!

Ervaring of kennis van regels is niet nodig, daar wordt je tijdens de avond en erna in begeleid. We gaan ervoor zorgen dat onervaren umpires samen met een ervaren umpire wedstrijden gaan leiden om ervoor te zorgen dat meer mensen wedstrijden kunnen leiden.

Vanuit Orioles gaan we dit jaar meer werken aan ouder en leden participatie, alle teams gaan o.a. umpires aanleveren en binnenkort zullen we ook aan de ouders/begeleiders van onze leden vragen om mee te draaien bij o.a. een bardienst een aantal van jullie helpt al tijdens de wedstrijden met scoren (ook daar volgt zsm een trainings avond voor). Dit allemaal om het plezier maar ook alle werkzaamheden en verantwoordelijkheden die bij een vereniging horen te delen, op deze manier wordt dit breder in de vereniging gedragen en samen zorgen we ervoor dat onze leden en kouder en maximaal van de sport kunnen genieten!

Wie heeft er tijd en zin om bij deze avond te zijn en daarna ook een aantal wedstrijden te begeleiden, dit is geen wekelijkse terugkerende taak maar zal eerder 1/2 keer per maand zijn.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp “Umpire night“.

Groeten

Orioles Bestuur & Coaches