Dit voorjaar zal Jumbo Veltrop in Bergschenhoek een sportplaatjes actie houden. En Orioles is één van de uitverkoren verenigingen om deel te nemen. Hieronder de vooraankondiging vanuit Christiaan Veltrop, daaronder nog praktische informatie voor leden van Orioles.

We zijn heel blij en vereerde dat Jumbo Veltrop Orioles heeft gekozen om onderdeel te zijn van deze actie. We mogen ons op een leuke manier presenteren en de vereniging en honk- en softbal onder de aandacht brengen van klanten van Jumbo.

Hoewel de hoofdmoot van het album bestaat uit sportplaatjes, mogen we onszelf als vereniging ook voorstellen en mogen we wat vertellen over de sporten die wij zo leuk vinden om te beoefenen en/of naar te kijken.

Vanuit het bestuur vinden we dat we allemaal mee moeten doen aan de actie en we vragen ook of iedereen zichzelf als "plaatje" wil laten vereeuwigen en op die manier meedoet aan deze onwijs leuke actie.

Voor zaterdagochtend 15 februari (10:00 - 12:00 uur) en voor woensdagavond 19 februari (19:30 - 20:00 uur) staan fotoshoots voor alle leden op de planning. Hierover wordt door middel van de nieuwsbrief iedereen nog verder geïnformeerd. Deze nieuwsbrief zal ook door via de coaches in de verschillende team appgroepen worden gedeeld.

Voor een idee zijn wat beelden bijgesloten, bij de fotoshoot zullen ook voorbeeld albums beschikbaar zijn.