Op zondag 6 januari organiseert The Orioles weer de nieuwjaarsreceptie voor haar leden. Vanaf 15:00 uur is er in de kantine een gezellige Nieuwjaarsborrel om elkaar een goed en sportief nieuwjaar toe te wensen. Reserveer de datum alvast in jullie agenda.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pakkenpasdag op ZONDAG 9 DECEMBER vanaf 10.00 uur (Beeball t/m aspiranten).

Indeling per team volgt nog. Graag in team-app vermelden.

Tijdens een druk bezocht gala op 17 november, zijn de verschillende awards uitgereikt bij de senioren-teams.

Orioles bouwt een nieuwe website.

Voor het nieuwe jaar zal voor The Orioles een nieuwe website beschikbaar komen. Voor meer en betere communicatie is de bedoeling dat de informatie snel en efficiënt ontsloten gaat worden. Ook zal er gezorgd worden dat het onderhoud door meer personen kan worden uitgevoerd.

Wie heeft er interesse om bij één van onze sponsors te werken? Ga naar de winkel en vraag verdere informatie of eventueel een sollicitatieformulier.

Vanaf dinsdag 4 september hebben wij "inwoning" van een klaverjasvereniging tot eind maart 2019. Op die eerste dinsdag mag iedereen aanschuiven en gezellig mee klaverjassen, lid of geen lid van The Orioles maakt niet uit. Vanaf dinsdag 11 september starten zij hun competitie. Heb je altijd al willen klaverjassen in clubverband, meld je dan aan bij Joost de Kwant. Hij helpt je verder.

Traditioneel sluit de club het jaar weer af met het gala in de kantine. Dit jaar is het thema "Glow in the Dark". Vanaf 20:00 start het feest met natuurlijk de bekendmaking van de beste slagman, Rookie en MVP van het jaar. Iedereen van harte uitgenodigd en ook nieuwe leden van harte welkom om op die manier ook kennis te maken met de club.