Afgelopen week was de eerste bijeenkomst van honkbal één. Tijdens de periode van overschrijvingen is er veel veranderd. De coaching staf wilde graag met het oude team en de nieuwe jongens de aftrap doen van seizoen 2019.

Jaimy van Bremen: honkbal moeilijk te combineren met school.Tijdens de afgelopen periode werd duidelijk dat van de spelers twee zouden verkassen naar een andere vereniging. Denzel zal bij Quick gaan spelen en Roy zoekt de uitdaging bij Storks. Op het laatst heeft ook Jaimy aangegeven school en honkballen niet te kunnen combineren en te stoppen met spelen.

Gelukkig heeft de begeleidingsstaf niet stilgezeten en zijn er ook veel nieuwe spelers gekomen, die de basis van blijvers kan versterken. Daniel Axon en Yopi Vernon (beide Neptunus), Iveron Maria (Unicorns), Raynard Valmont (Sparks Haarlem), Tijani Dunlop (Storks), Justin Wanga (weer terug van de Antillen, daarvoor Tsunamis) en Lejeune Fransisca (weer terug na een jaartje zonder honkbal) zijn de aanvullingen die volgend jaar in honkbal 1 gaan spelen.

De coaching staf (Aldric Dunlop, Marwin Kleinmoedig en Shurty Tremus) is in tact gebleven en verwachten een mooi seizoen. De pitching staf is verder uitgebreid en de spelers die zijn gehaald zijn versterkingen voor het team. Daarnaast is ook gezocht naar dezelfde type spelers: met inzet en plezier goed honkbal willen spelen.

De voorbereiding staat al voor een deel vast met wedstrijden tegen Euro Stars, UVV, een driekamp tegen Jeka en twee Belgische teams en als afsluiting deelname aan het Mastenbroek toernooi in Enschede. Als dit de voorbode is voor het seizoen, beloofd het een heel mooi seizoen te worden!