- In memorium -

 

Suzette Kahlmann

 

Afgelopen week hebben we het bericht gekregen dat Suzette Kahlmann, lid van verdienste van Orioles, is overleden. Suzette was jarenlang verbonden aan de club en heeft, samen met haar man Cees, geholpen om de vereniging op te bouwen.

Suzette ondersteunde altijd met het bemensen van de kantine en bij de huidige kantine hebben zij en Cees hard geholpen deze in te richten. Daarnaast was ze actief supporter van de teams die namens de Orioles hun wedstrijden speelde.

Helaas werd Suzette begin van deze eeuw getroffen door een herseninfarct, waardoor zij gekluisterd was aan een rolstoel. Dit zorgde er onder andere voor dat zij niet zo veel meer kon doen en afhankelijk werd van anderen. Toch kon zij nog samen met Cees op stap en kwamen beide nog regelmatig op de vereniging om honk- of softbal teams aan te moedigen. Meestal stond Suzette dan op de tweede rij met een flesje cassis, waar ze nog kon genieten van de buitenlucht en de mensen die haar aanspraken.

Door haar inzet voor de vereniging is zij ook lid van verdienste geworden en hoewel ze de laatste jaren niet meer in de gelegenheid was om actief mee te werken binnen de vereniging, zullen we haar missen als stille kracht op de achtergrond en één van de grondleggers van het huidige Orioles-park.

We wensen Lex, Hedwig, Vivienne en Babiche, maar ook verdere familie en vrienden sterkte in deze moeilijke tijd.