Komende wedstrijden

Hieronder de komende wedstrijden in Amerikaanse notatie (uitspelend team is eerst vermeld).

The Orioles Park

Orioles Honk- en Softbal vereniging
Sporthoekpad 4
2661 GV Bergschenhoek
010-4677 518

Login Form

Digitaal wedstrijdformulier.

Dit seizoen (2016) wordt de overstap gemaakt van papieren wedstrijdformulier naar een Digitaal Wedstrijd Formulier. Alle klassen gaan hiermee werken, met uitzondering van Beeball. Er wordt hierover een informatiebijeenkomst gegeven op dinsdag 23 februari om 19.30 uur tijdens de geplande clusterbijeenkomst.

The Orioles zal de eigen spelers, coaches en scheidsrechters verder instrueren. Als ondersteuning zal er ook een handleiding beschikbaar komen.

Er is voor maximaal 2 (extra) personen de mogelijkheid om deze bijeenkomst te bezoeken en alvast meer over de invoering te weten te komen. Je kunt je tot 10 februari a.s. opgeven bij Marja van der Ende, m.vanderende@zonnet.nl of 06-33716407.

Sponsors wedstrijdballen

Dit seizoen zijn we gestart met Sponsoring voor de wedstrijdballen. Onderstaande bedrijven hebben we bereid gevonden om voor een aantal wedstrijden de kosten van de wedstrijdballen op zich te nemen. Behalve een vermelding op deze website zal ook in de Orioles kantine de gehele dag een vermelding op een groot televisie scherm getoond worden.

Wilt u ook sponsor zijn van de wedstrijdballen voor een van onze wedstrijden, meld u dan bij onze sponsorcommissie.

andusia-logo
compacon-logo
leonvandenberg-poelier
logo-drukdomstad
logo_koornneef-site
Vemo-Lease-logo-1
zusinterieur-logo