Komende wedstrijden

Hieronder de komende wedstrijden in Amerikaanse notatie (uitspelend team is eerst vermeld).

The Orioles Park

Orioles Honk- en Softbal vereniging
Sporthoekpad 4
2661 GV Bergschenhoek
010-4677 518

Login Form

UPDATE!! OPROEP! Tijdelijk huisvesting gezocht

De tijd gaat dringen en zijn nog steeds op zoek naar een plek voor een speler van HB1 voor een periode.

Wie kan ons helpen?

Tijdelijk huisvesting gezocht

Zowel Honkbal 1 als dames softbal 1 zullen seizoen 2017 waarschijnlijk gebruik maken van buitenlandse spe(e)l(st)ers. Door  grote verschuivingen binnen verenigingen, aansluiting jeugd, en hogere niveaus van diverse verenigingen binnen onze regio is het niet mogelijk gebleken om zelf twee volledige teams te creëren.

Een aantal mensen is al een paar maanden bezig om nieuwe spelers en speelsters aan te trekken. Er hebben diverse spelers meegetraind, veel gesprekken gevoerd en toezeggingen gedaan, maar het eindresultaat per 15 januari is dat we met de huidige teams / beschikbare spelers niet aan de competitie deel kunnen nemen.

Orioles wil echter voorkomen dat er zowel uit de overgangsklasse honkbal als de 1e klasse softbal teams teruggetrokken moeten worden. Op termijn zal dit grote gevolgen hebben voor de vereniging; de kans dat er nog een team in de hogere klasse terug kan komen is heel klein, als Orioles zijn we voor talenten minder aantrekkelijk,  de kans dat we jeugd in- en doorstroom missen omdat we geen toekomst kunnen bieden, terugtrekken betekent een behoorlijke boete etc.

Dit alles heeft na heel veel overleg geleid tot het, binnen beperkte middelen, overgaan tot het halen van spelers uit het buitenland. Niet zoals in het verleden vanuit USA maar vanuit Europa. Dit heeft te maken met het visum die maar beperkt afgegeven wordt voor Amerikanen en de kosten van een ticket.

Inmiddels zijn er voor dames softbal 1 twee speelsters uit Spanje gevonden die hier het hele seizoen kunnen spelen, hier hun school af mogen ronden en ook meerdere posities kunnen spelen.

Voor honkbal 1 is er een Spaanse pitcher aangetrokken die het hele seizoen beschikbaar is. Hij zal ook ingezet worden voor de begeleiding van andere teams en waarschijnlijk kan onze voorzitter tijdelijk werk voor hem regelen.

Goede berichten dus!

Maar……..voor alle spelers en speelsters zoeken we huisvesting. Voor het hele seizoen of voor een paar weken, alles is bespreekbaar. Buiten het feit dat het gezellig is, je nog eens een andere taal leert en de vereniging enorm helpt kunnen we een tegemoetkoming bieden voor de dagelijkse kosten zoals eten en drinken. Wie helpt ons verder? Wie heeft er een oplossing? Sponsoring? Laat het ons z.s.m. weten!

Als er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn, neem dan even contact op met Joost de Kwant 06-29027001.

PS is er iemand die de Spanjaarden, evt. tegen kleine vergoeding Engelse les kan geven? Geef je dan even op bij Joost

Sponsors wedstrijdballen

Dit seizoen zijn we gestart met Sponsoring voor de wedstrijdballen. Onderstaande bedrijven hebben we bereid gevonden om voor een aantal wedstrijden de kosten van de wedstrijdballen op zich te nemen. Behalve een vermelding op deze website zal ook in de Orioles kantine de gehele dag een vermelding op een groot televisie scherm getoond worden.

Wilt u ook sponsor zijn van de wedstrijdballen voor een van onze wedstrijden, meld u dan bij onze sponsorcommissie.

andusia-logo
compacon-logo
leonvandenberg-poelier
logo-drukdomstad
logo_koornneef-site
Vemo-Lease-logo-1
zusinterieur-logo