Komende wedstrijden

Hieronder de komende wedstrijden in Amerikaanse notatie (uitspelend team is eerst vermeld).

The Orioles Park

Orioles Honk- en Softbal vereniging
Sporthoekpad 4
2661 GV Bergschenhoek
010-4677 518

Login Form

Spek de sportkas

Een financieel steuntje in de rug voor sportverenigingen
 
Elke sportvereniging heeft ongetwijfeld een verlanglijstje. Extra trainingsattributen, een dagje weg met de jeugdleden, nieuwe kleding, een opknapbeurt voor de kantine en zo kunnen we vast nog wel even doorgaan. Helaas is hier niet altijd voldoende budget voor beschikbaar.
 
Koornneef Relatiegeschenken en werk & promokleding draagt sportend Westland een warm hart toe. Sport verbindt, verbroedert, is gezond en vooral ontzettend leuk. Maar goede sportfaciliteiten kosten geld en dus kan iedere clubkas wel een extra donatie gebruiken. Met de actie ‘Spek de sportkas’ krijgt de sportvereniging extra vet op de botten.
 
Hoe werkt het?
De actie voor sportclubs werkt heel eenvoudig. Van iedere aankoop die leden en/of relaties bij ze doen, maakt Koornneef Relatiegeschenken en werk & promokleding een percentage van de bestelde order over naar de vereniging. Of het nu gaat om een kleine bestelling van enkele stuks bedrijfskleding of om een flinke order aan relatiegeschenken: Dit kan flink oplopen (over het bedrag exclusief btw) en gaat rechtstreeks de clubkas in. Alle leden en relaties mogen zo vaak meedoen als zij willen en de actie loopt van 1 september 2016 tot 1 februari 2017.

Sponsors wedstrijdballen

Dit seizoen zijn we gestart met Sponsoring voor de wedstrijdballen. Onderstaande bedrijven hebben we bereid gevonden om voor een aantal wedstrijden de kosten van de wedstrijdballen op zich te nemen. Behalve een vermelding op deze website zal ook in de Orioles kantine de gehele dag een vermelding op een groot televisie scherm getoond worden.

Wilt u ook sponsor zijn van de wedstrijdballen voor een van onze wedstrijden, meld u dan bij onze sponsorcommissie.

andusia-logo
compacon-logo
leonvandenberg-poelier
logo-drukdomstad
logo_koornneef-site
Vemo-Lease-logo-1
zusinterieur-logo