Komende wedstrijden

Laatste berichten

The Orioles Park

Orioles Honk- en Softbal vereniging
Sporthoekpad 4
2661 GV Bergschenhoek
010-4677 518

Trainingschema 2017

Trainingschema voor seizoen 2017

Wij willen alle leden vragen om tijdens trainingen en wedstrijden begripvol om te gaan met elkaar. We zijn een club met weinig velden en veel teams. We hebben geprobeerd om iedereen in te plannen, maar het kan door omstandigheden (bijv. Inhaalwedstrijden) dat er overlap is tussen wedstrijden en trainingen.

Zorg ervoor dat je de training dus op tijd afrond, maar heb ook geduld met je mede clubleden als trainingen soms uitlopen. Ga niet per se op je "strepen staan" en probeer een oplossing te bedenken met het andere team. Vaak is er genoeg ruimte voor bijv. een warming up in het buitenveld.

Trainingsschema hal 2017

Let op! Dit schema is alleen voor 2017, met ingang van 1 januari 2018 zal er door wijzigingen van teams een ander schema worden gemaakt.

Trainingsschema veld 2017

Trainingsschema's 2017, klik op de afbeelding voor een vergroting

 

Sponsors wedstrijdballen

Dit seizoen zijn we gestart met Sponsoring voor de wedstrijdballen. Onderstaande bedrijven hebben we bereid gevonden om voor een aantal wedstrijden de kosten van de wedstrijdballen op zich te nemen. Behalve een vermelding op deze website zal ook in de Orioles kantine de gehele dag een vermelding op een groot televisie scherm getoond worden.

Wilt u ook sponsor zijn van de wedstrijdballen voor een van onze wedstrijden, meld u dan bij onze sponsorcommissie.

andusia-logo
compacon-logo
leonvandenberg-poelier
logo-drukdomstad
logo_koornneef-site
Vemo-Lease-logo-1
zusinterieur-logo